Interim CFO

Ta kontakt
Interim CFO

Hva kjennetegner en god CFO?

En interim CFO skal ha god kompetanse og erfaring, samt evne til å raskt kunne sette seg inn i et selskaps utfordringer. For å lykkes er det viktig å kunne støtte ledelsen, i tillegg til å ha god kontroll på regnskap, økonomistyring, cashflow, rapportering og forecast. Dessuten skal CFO være en god leder for økonomiteamet, samt være operasjonell, når situasjonen krever det. En dyktig CFO er helt avgjørende for å manøvrere selskapet gjennom utfordringer på en trygg og god måte.   

Hvordan kan vi hjelpe?

OPUS Finance er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap som i 20 år har bistått bedrifter med å finne de rette økonomene med relevant kompetanse. Våre rådgivere er økonomer med erfaring fra stillingene vi rekrutterer til. Dette gjør at du som kunde får den beste kompetansen og kunnskapen i markedet. 

Vi har tilgjengelig erfarne og operative konsulenter for interimroller som CFO, Finanssjef eller Økonomisjef. Våre oppdragsperioder er typisk fra 4-12 måneder med rask oppstart. Det påløper ingen kostnader for å spørre om vi har tilgjengelige konsulenter eller å be om et tilbud på leie av CFO.

Hvordan er prosessen før en avtale inngås?

Først gjennomfører vi en samtale med deg over telefon eller web for å kartlegge behov og ønsket konsulentprofil. Deretter presenterer vi tilgjengelige konsulenter som passer rollen, før vi setter opp intervjuer med kandidater du ønsker å møte. Til slutt vil vi gi tilbud på leie av konsulent og ved aksept signeres en kontrakt. 

I kontrakten angis oppstartsdato og lengde på oppdragsperioden. Det vil også være en gjensidig oppsigelsestid, som gjør at oppdraget kan sies opp før utløpet. Oppdraget kan også forlenges etter behov. 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg innen 2 timer.

Jeg er veldig godt fornøyd med OPUS Finance som leverte en dyktig interim CFO til InfoCare på kort varsel og som senere også ble ansatt som permanent Group CFO

Kjell Magne Leirgulen, Konsernsjef i InfoCare

Roald Wallestad

Managing Director + 47 901 56 356