Interim CFO

Midlertidige behov – umiddelbare resultater

Ta kontakt
Interim CFO

I OPUS Finance har våre konsulenter omfattende kompetanse og erfaring, samt evne til å raskt kunne sette seg inn i et selskaps utfordringer. For å lykkes er det viktig å kunne støtte ledelsen, i tillegg til å ha god kontroll på regnskap, økonomistyring, cashflow, rapportering og forecasting. Det er også viktig for oss at våre CFO-er kan være gode ledere for økonomiteamet, samt være operasjonelle, når situasjonen krever det.

En dyktig CFO er helt avgjørende for å manøvrere selskapet gjennom utfordringer på en trygg og god måte. Når behovet oppstår, lønner det seg å kontakte eksperter for å få inn riktig kompetanse i stillingen frem til en permanent løsning er på plass.

Innleie av en CFO er aktuelt ved:

  • Lederskifter/oppsigelser
  • Børsnoteringer
  • Omstruktureringer
  • Systemimplementeringer
  • Oppkjøp og fusjon
  • Sykdom/permisjoner

Hvordan kan vi hjelpe?

OPUS Finance er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap som i 20 år har bistått bedrifter med å finne de rette økonomene med relevant kompetanse. Våre rådgivere er økonomer med erfaring fra stillingene vi rekrutterer til. Dette gjør at du som kunde får den beste kompetansen og kunnskapen i markedet. 

Ved hjelp av vårt omfattende nettverk kan vi nå konsulenter det ellers er vanskelig å få tak på, og som har akkurat den kompetansen dere har behov for. Vi kan også gjennomføre prosessen 100% konfidensielt, dersom det er ønskelig.

Vi har tilgjengelig erfarne og operative konsulenter for interimroller som CFO, Finanssjef eller Økonomisjef. Våre oppdragsperioder er typisk fra 4-12 måneder med rask oppstart. Det påløper ingen kostnader for å spørre om vi har tilgjengelige konsulenter eller å be om et tilbud på leie av CFO.

Hvordan er prosessen før en avtale inngås?

Først gjennomfører vi en samtale med deg over telefon eller web for å kartlegge behov og ønsket konsulentprofil. Deretter presenterer vi tilgjengelige konsulenter som passer rollen, før vi setter opp intervjuer med kandidater du ønsker å møte. Til slutt vil vi gi tilbud på leie av konsulent i tidsrommet dere har behov for. Oppdraget kan også forlenges etter behov.

«Jeg er veldig godt fornøyd med OPUS Finance som leverte en dyktig interim CFO til InfoCare på kort varsel og som senere også ble ansatt som permanent Group CFO«

Kjell Magne Leirgulen, daværende konsernsjef i InfoCare

Har dere behov for en CFO for hire?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg innen 2 timer.

Roald Wallestad

Managing Director + 47 901 56 356