Rekruttering & Search – Økonomisjef

Executive search innen økonomi, regnskap og finans

Ta kontakt
Fast økonomisjef

Slik hjelper vi dere finne riktig

økonomisjef

Ved å samarbeide med oss får du:

Bransjeekspertise

I over 20 år har vi spesialisert oss på rekruttering av Økonomisjefer og ledere til selskaper i Oslo-regionen, og vi har på den tiden etablert et sterkt nettverk med erfarne ledere og kvalifiserte kandidater. Vi har selv operativ erfaring som økonomer, og vet hva som kreves for å lykkes i rollen som Økonomisjef.

Skreddersydde løsninger

Vår rekrutteringsprosess er skreddersydd for å imøtekomme deres spesifikke behov. Vi starter med grundige samtaler for å forstå dine krav og skaper deretter en kandidatprofil som samsvarer med dine forventninger.

Omfattende søk og nettverk

Vi har lang erfaring med å rekruttere de mest kvalifiserte økonomene for selskaper i Oslo & omegn. For å identifisere og tiltrekke oss de dyktigste økonomisjefene benytter vi en kombinasjon av web-annonsering, våre etablerte nettverk og våre egne kandidatdatabaser.

Kvalitetssikret prosess

Vår grundige rekrutteringsprosess inkluderer filtrering av kandidater, screening, omfattende intervjuer i samråd med kunde, personlighets- og evnetester samt referansesjekker. Vi tar for oss alt det administrative knyttet til prosessen, så kunden kan fortsette å konsentrere seg om det de kan best.

Tett oppfølging

Vi strekker oss langt for å støtte våre kunder gjennom hele ansettelsesprosessen. Fra oppstart og gjennom prøvetiden har vi jevnlig dialog med kunde, og vi følger også opp etter oppstart for å sikre at både kunde og kandidat er tilfreds.

Hva vi kan tilby

Tilgang på de beste økonomene

I dag kan man ikke lengre lengre legge ut en stillingsannonse og vente at den rette kandidaten søker. Gjennom de siste 20 årene har vi bygget opp en database med over 20.000 økonomer. Vi finner riktig økonom for dere ved en kombinasjon av annonsering, søk i egne databaser og gjennom våre relasjoner.

Konfidensielle prosesser

Noen ganger vil det være behov for konfidensialitet når man skal headhunte en økonomisjef. Vi kan kjøre prosesser helt konfidensielt og uten at stillingen lyses ut ved hjelp av vårt dedikerte researchteam.

Personlig oppfølging

Hos OPUS Finance får dere personlig oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen, og etter at oppdraget er fullført. Vi er ikke bare en rekrutteringspartner, vi er også en sparringspartner og rådgiver som ønsker å bidra til verdiskapning for våre kunder.

  • OPUS Finance hjalp oss med å rekruttere både ny CFO og Business controller og vi er veldig fornøyd.
    CEO i Evidensia
  • OPUS Finance er vår foretrukne samarbeidspartner for rekruttering og management for hire innen økonomi og finans.
    Økonomidirektør i OBOS
  • Jeg er strålende fornøyd med kandidatene og prosessen, og kan anbefale OPUS Finance.
    Adm. dir i Autozentrum

Ring oss på 48 40 77 77 eller fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg innen kort tid