Interim Økonomisjef

Ta kontakt
Interim økonomisjef

Midlertidige behov

– Umiddelbare resultater

I over 20 år har vi i OPUS Finance Recruitment jobbet med å rekruttere markedets fremste kandidater til lederstillinger innen økonomi, regnskap og finans.

Når dere har behov for å leie en midlertidig Økonomisjef grunnet for eksempel permisjoner, oppsigelser eller sykemeldinger, lønner det seg å kontakte noen med et stort nettverk og oversikt over ledige kandidater som passer profilen dere trenger.

Vårt fokus er å koble våre kunder sammen med de beste kandidatene, og legge grunnlaget for langsiktige, vellykkede samarbeid.

Har du spørsmål om vi kan hjelpe? Ikke nøl med å ta kontakt.

Selskaper velger oss på grunn av:

Skreddersydd kompetanse

Vår økonomisjefer kan raskt tilpasse seg nye organisatoriske strukturer, effektivt lede team, og håndtere komplekse utfordringer innenfor rammen av et midlertidig engasjement.

Kombinasjonen av teknisk kompetanse, lederegenskaper og evnen til å trives i skiftende miljøer gjør konsulenten til en verdifull ressurs som kan tilpasse seg og levere målrettede løsninger som møter organisasjonens behov.

Et team av eksperter

I OPUS Finance er vi selv økonomer med operativ erfaring fra stillingene vi jobber med. Dette sørger for at vi har kunnskap om kravene og utfordringene man møter i rollen som økonomisjef.

Rask oppstart

Med vårt omfattende nettverk av konsulentprofiler i og rundt Oslo, kan vi raskt presentere kvalifiserte og motiverte økonomisjefer. En innleid leder kan tiltre på kort varsel, typisk i løpet av 1-2 uker, og ofte raskere.

Fleksibilitet

Kontakter du oss får du en erfaren og kunnskapsrik konsulent som er vant til å sette seg inn i nye oppgaver på kort varsel. De har gjerne fleksibilitet til å jobbe så lenge du trenger fremt til en permanent løsning på plass.

Resultatorientert tilnærming

Våre økonomisjefer legger vekt på å oppnå konkrete resultater og sikrer at organisasjonens økonomifunksjoner er optimalisert og i samsvar med overordnede mål. De har gjerne omfattende erfaring fra rollen fra tidligere, og kan gå inn å levere fra dag én.

Tett oppfølging

Vi gir løpende støtte og følger opp både kunde og konsulent gjennom oppdragsperioden for å sikre at alt går som ønsket.

 

Det påløper ingen kostnader med mindre dere ansetter konsulentene vi presenterer.

  • OPUS Finance er vår foretrukne samarbeidspartner for rekruttering og management for hire innen økonomi og finans.
    Økonomidirektør i OBOS
  • OPUS Finance hjalp oss med å rekruttere både ny CFO og Business controller og vi er veldig fornøyd.
    CEO i Evidensia
  • Jeg er strålende fornøyd med kandidatene og prosessen, og kan anbefale OPUS Finance.
    Adm. dir i Autozentrum

Ring oss på 48 40 77 77 eller fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.