Rekruttering & Search – Regnskapssjef

Rekruttering av regnskapssjef på selskaps- og konsernnivå.

Kontakt
Fast regnskapssjef

Slik hjelper vi deg rekruttere riktig

Regnskapssjef

Fordeler ved å velge OPUS Finance

Bransjeekspertise

Vi har lang erfaring med rekruttering innen økonomi, regnskap og finans, og har over 20 år opparbeidet oss et solid nettverk med kvalifiserte regnskapsledere. Vi har selv operativ erfaring som økonomer, og har inngående kunnskap om kravene og utfordringene man møter i rollen som Regnskapssjef.

 

Skreddersydde løsninger

Vår rekrutteringsprosess er skreddersydd for å imøtekomme kundens behov. Vi starter med grundige samtaler for å kartlegge krav og forventninger til rollen. Med denne innsikten setter vi opp en tilpasset rekrutteringsprosess for å kunne identifisere og presentere kandidater som ikke bare besitter de nødvendige faglige ferdighetene, men også passer med organisasjonens verdier og ambisjoner.

 

Omfattende søk og nettverk

For å identifisere og tiltrekke oss de mest kvalifiserte Konsernregnskapssjef og Regnskapssjef-profilene benytter vi en kombinasjon av web-annonsering, våre etablerte nettverk og interne kandidatdatabaser.

 

Kvalitetssikret prosess

Vår grundige rekrutteringsprosess inkluderer filtrering av kandidater, screening, omfattende intervjuer i samråd med kunde, personlighets- og evnetester samt referansesjekker. Vi tar for oss alt det administrative knyttet til prosessen, så kunden kan fortsette å konsentrere seg om det de kan best.

 

Tett oppfølging

Vi strekker oss langt for å støtte våre kunder gjennom hele ansettelsesprosessen. Fra oppstart og gjennom prøvetiden, sørger vi for en jevn og vellykket integrering av din nye Regnskapssjef.

Hva vi kan tilby

Tilgang på de beste økonomene

I dag kan man ikke lengre lengre legge ut en stillingsannonse og vente at den rette kandidaten søker. Gjennom de siste 20 årene har vi bygget opp en database med over 20.000 økonomer. Vi finner riktig økonom for dere ved en kombinasjon av annonsering, søk i egne databaser og gjennom våre relasjoner.

Konfidensielle prosesser

Noen ganger vil det være behov for konfidensialitet. Vi kan kjøre prosesser helt konfidensielt og uten at stillingen lyses ut ved hjelp av vårt dedikerte researchteam.

Personlig oppfølging

Hos OPUS Finance får dere personlig oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen, og etter at oppdraget er fullført. Vi er ikke bare en rekrutteringspartner, vi er også en sparringspartner og rådgiver som ønsker å bidra til verdiskapning for våre kunder.

  • OPUS Finance er vår foretrukne samarbeidspartner for rekruttering og management for hire innen økonomi, regnskap og finans.
    Økonomidirektør i OBOS
  • Jeg er strålende fornøyd med kandidatene og prosessen, og kan anbefale OPUS Finance.
    Adm. dir i Autozentrum
  • OPUS Finance hjalp oss med å rekruttere både ny CFO og Business controller og vi er veldig fornøyd.
    CEO i Evidensia

Ring oss på 48 40 77 77 eller fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg innen kort tid