<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=171967343471313&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Personlige egenskaper de beste jobbkandidatene deler

Ved nyansettelser er det avgjørende at kandidaten har rett erfaring. Samtidig har ingen kandidater alt du ser etter og enkelte ferdigheter kan læres i jobben. Personlighetstrekk er det imidlertid lite å gjøre med. I denne artikkelen går vi gjennom hvilke personlige egenskaper som går igjen hos de beste jobbkandidatene.

Les mer

Hva kjennetegner en god CFO ?

Den ideelle CFOen defineres i stor grad av situasjonen i selskapet – men én faktor er avgjørende: Kandidatens ambisjoner og verdier må stemme overens med ambisjonene og strategien som er forankret i selskapet.

Les mer

Ferdighetene bedrifter etterspør i 2020

LinkedIn publiserte nylig en rapport om hvilke ferdigheter bedrifter etterspør i 2020. Linkedin har studert data fra sine 660 millioner brukere og mer enn 20 millioner stillingsutlysninger på plattformen. I denne artikkelen går vi gjennom de 15 mest etterspurte ferdighetene.

Les mer

Økonomers lønn: Dette tjener norske økonomer i 2019

OPPDATERT MAI 2019

Lurer du på hva økonomer tjener i forskjellige bransjer og stillinger i Norge? Vi har sett på statistikkene og gir deg svaret! Her får du vite hvor mye økonomer får i lønn i offentlig og privat sektor. Du får også vite startlønn for økonomer, og lønnsforskjeller etter ansvarsnivå.

Les mer